Thursday, December 17, 2009

Doa Akhir Tahun

Monday, December 14, 2009

Baju 5ERN61K4Y4N1




Nie laa baju 1st yang aku ada utk club kereta SIC. Cun tak? Hahaha... Belom pernah tsarung lagie baju nie ke ner2 lgie :-)

Friday, December 4, 2009

Pizza oooo Pizza


Untuk kali yang keduanya, aku masih gagal untuk merasai kenikmatan rasa pizza Cruncy Cheesy Bites. Usaha pertama aku di Plaza Angsana, Jb [last week] dan usaha yang kedua adalah di Alamanda, Putrajaya [malam td]. Kecewa sungguh rasa di hati. Reason??? Stok Udang, X de!!!



Wajah kebosanan ketiadaan pizza yg diharapkan huhuhu....



Island Supreme sahaja yg menjadi santapan. Suke laa udes dpt mkn fav dia tu. Myampah!!! hahaha......






Setelah kenyang, time tu window shopping. Opsss, niat di hati nak window2 shopping je tp hati dah gatal nak beli kan. Nie laa hasilnyee.

Thursday, December 3, 2009

Bersyukur.....

Mgapalah manusia nie ditakdirkan tidak pernah mahu bsyukur dengan apa yang sedia ada? Terasa sakit sangat kepala nie memikirkan kereneh2 manusia yang ada disekeliling aku sekarang nie.

Actually, aku dah belikan seunit televisyen plasma 42inci untuk tempat aku bekerja nie. Sudahlah aku yang perlu memeras otak memikirkan justifikasi keperluan yang cukup logik bagi perolehan tersebut. Aku juga yang perlu mencari spec untuk perolehan tersebut dan aku juga perlu mencari 3 pembekal untuk menyediakan sebutharga tersebut. Sepatutnya itu bukan dalam bidang tugas aku. Aku hanya perlu mencar pembekal. Bukan memikirkan itu semua. Tetapi.... aku buat jgk untuk menyenangkan hati semua.

Nak dijadikan cerita, bila barang tersebut sudah dihantar oleh pembekal semalam... Ada suara2 sumbang yang bersuara meminta dipasang baraket dan antena ke luar bangunan. Ada juga yang meminta dibelikan DVD pula. Adoyaiiii.....sesak seketika nafas aku nie. Sudahlah ucapan terima kasih tidak diucapkan, malah permintaan yang terlebih2 pula yang diminta.

Wahai insan2..... bersyukurlah dengan apa yang kalian sudah miliki. Bersederhanalah dalam segala hal.

Tuesday, December 1, 2009

Nur Farahiyah Mat Fauzi

Tarikh : 21 November 2009
Tempat : Dewan Dataran 12, Taman Melati Kuala Lumpur

Inilah rentetan Majlis Perkahwinan my litte Boss... Nur Farahiyah Mat Fauzi dengan pasangannya... alamak lupa pulak nama dia he3.


Pelamin yang simple tp cun....


Ala2, comeynyeee... I like butterfly he3



Nengok2.... aku pun ada butterfly he3

Bersama2 bdk2 opis...

Ahaks.... mjadi baby sister je kan aku nies... Geram aku ngan dia.... Tembam he3