Tuesday, April 27, 2010

Yang Terindah

video



Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jika ku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah

Tag dari Yai

1) Adakah anda ade lesen memandu?
Ada

2) Bilakah anda amik lesen memandu?
2000~2001. x ingat tarikh sebenar tp yg ingat kena renew sampai 2 kali L. Time tu ambik sekali ngan ilah n udes

3) Bape lamakah pngalaman memandu anda?
Dah 9~10thn ler

4) Pengalaman pahit ketika memandu?
1 kali accident. First time accident thn 2006, time tu mmg cuak giler sebab melambung apek cina tu depan mata. Nasib sampai sekarang, apek tu still hidup. Moral of this story .... jgn memandu ketika hati sedang x tenteram beb. Buruk padahnya.

5) Pengalaman manis?
Belom pernah kena saman laa. Pemandu bhemah ke?
Tak pun hakhakhak....


6) 3 tabiat ketika memandu
1- x pakai kasut, x dapat nak feel [aku tiru jawapan ko yai]
2- x buka aircond [waktu ptg & mlm je hehehe]
3- dengar lagu jiwang


7) 3 pantang time memandu
1- kalau org tegur cara memandu. nak tegur sgt kan... haaa bawak sendiri
2- kalau org hon2... adeiii sengal betoi
3- kalau org kat luar tu usha semacam je... tau laa keta i nie standard


8) Last sekali, as usual..kena la bagi tag ni kat sapa2. So this tag goes to:
1 - udes ku cayang...
2 - apple lady
3 - senin
4 - nor
5 - ilah