Sunday, May 22, 2011

Kejadian Tanah Runtuh Di Hulu Langat

Al-fatihah untuk ke semua mangsa kejadian...

Sedih... menyayat hati melihatkan gambar serta video kejadian tanah runtuh ini... Maut datang tak di undang dan tidak mengira usia...





video



video

Monday, May 9, 2011

♥Hadiah Hari Kelahiran♥


Terima kasih yang tidak terhingga kepada en suami yang telah menunaikan impian untuk memilikinya... Dah terlalu puas hati dan lepas nie pn isteri tak akan minta apa2 agie hehehe...

Friday, May 6, 2011

♥♥♥Hari Ibu♥♥♥

Sempena hari ibu saya dah menukar gambar profile saya kepada gambar ibu saya...

Begitu jua dengan adik2 saya yang lain...

Alhamdulilah, kami dikurniakan seorang ibu yang benar penyayang dan memahami setiap kerenah anak2nya. Yang paling saya hargai adalah jasa nenek saya yang mampu membesarkan seramai 13orang anak termasuklah ibu saya sendri. Terima kasih nenek kerana berikan kami ibu yang terbaekkkk!!!!





Antara berlima2 nie, yang paling sweet adalah profile atiqah sebab gambar berdua bersama ibu... So sweet ♥

Tuesday, May 3, 2011

Inilah aktiviti sempena cuti hari pekerja... Family dari JB turun Putrajaya... So malam hari Ahad tu kitaorang round2 gie I-City sbb adik aku nie sibok nak sangat gie tempat tu.

Tahun 2007 aku pernah duduk kat sini. Tak sangka pula yang tenpat nie akan dijadikan salah satu pusat pelancongan yang indah....



en defa @ pn defa sedang memerhatikan keindahan lampu2 neon

Luncur... memang best main nie tp yg tak bestnya jaraknya dekat aje, tak puas nak meluncur. nak naik banyak kali kena beratur panjang...

nielah tempat paling sejuk giler... tp dibebabkan nak ambil gambar ngan angsa2 yg comey nie, tahankan aje diri hehehe...

SMILEEEE....