Friday, March 29, 2013

Thursday, March 21, 2013

Candy Crush Saga



Sindirom game Candy Crush sudah menular dalam diri... asal balik rumah dari opis aje terus hadap menatang nie.. 

tak cukup dalam FB dalam tab pun aku main. tapi tab encik suami, sbb tab aku tak boleh nak download games nie. tak tahu kenapa... nak reformat semula rasa sayang sebab banyak games dlm tabs aku dah level tinggi2 hehehe...
berbalik pada candy crush nie,  makin tinggi level makin susah nak settel. sekarang aku dah sampai level 28, dah dekat 2hari tak lepas. yang sakit sangat hati, tinggal 1 aje pun. nyawa cuma ada 5 aje. kalau nak nyawa kena tunggu lama. tapi kalau agak2 nak cepat, kena minta nyawa ngan kawan2 yang main. 

Selalu yang jadi mangsa adalah adik & anak sedara aku. lepas nie aku nak buka games dekat fb en suami. biar senang cikit nak dapat nyawa hehehee....

cubalah korang main, confirm tension aje. sambil tu games nie menguji tahap IQ kite. at least dpt tajamkan IQ yang dah terperap aje pikir pasal kerja hehehe....

Sunday, March 17, 2013

1Milion Woman Purple Walk







Inilah wajah2 keceriaan.... hahahaha ceria lah sesangat padahal wajah tension memasing sebab seawal jam 6 pagi masing2 sudah terpacak dekat opis memandangkan jalan mulai tutup jam 6:30 pagi. cuma aku sahaja datang jam 7:30pagi. almaklum,  opis cuma depan rumah aje hehehe.... en suami hantarkan sampai last jalan ditutup pastu... pe lagi jalan ler.

kalau ikut hati memang malas nak joint tapi disebabkan WAJIB dan kena punch datang & balik, gagahkan jua ler. nasib minggu tu tak plan balik jay bee. kalau takkkk, mau menangis aku hehehe....

Tuesday, March 5, 2013

JJCM Laman Grill Steak & Bar-B-Que

Laman Grill Steak & Bar-B-Que
Chef Zubir -- Owner Restoran
Golden Prawn Tempura, hanya * bintang saje huhuhu
Grilled Spring Chicken... utk nie **** bintang leh bagi
Bukti rasmi kami dah ke sini... 
 Akhirnya kami sampai ke sini... ini semua gara-gara syor dari bakal sepupu untuk ke sini. rasa menyesal pun ada ke sini sebab.... harap nama aje tapi air dia, cair giler! lepas tu sampai rm5.50. memang sungguh tidak berbaloi. tak kisah kalau mahal tapi biarlah sedap.

rasanya, untuk kali ini sajelah kami ke sana huhuhu....