Friday, June 27, 2014

Kursus Pengurusan Stor MOA




Akhirnya setelah sekian lama, my bos minta buatkan makan minum untuk kursus kami... kali ini barulah aku berpeluang untuk ambil. Bukan aku nak menolak tuah, tapi aku tak mahu dikatakan menggunakan kuasa yang ada dengan memilih katering sendiri.

Alhamdulillah, makan minum selama 2 hari ini mendapat maklumbalas yang baik. Syukur

Hari Pertama : Lontong bersama Kuah Lodeh
Ikan Bakar Sambal Air Asam
Ayam Masak Lemak Cili Padi
Sayur Kacang Tempe Tauhu (Jawa beb hihihi)
Buah Tembikai Merah
Bubur Kacang bersama roti panjang

Hari Kedua : Mee Hoon Putih (Singapura) bersama lada jeruk
Ayam Masak Merah
Daging Masak Kicap Berempah (Memang mendapat perhatian... )
Sayur Bendi Goreng
Bubur Pulut Hitam (hingga menjilat periuk...)


No comments: